Sådan finder du en billig blazer til mænd

Flot navyblå blazer med hvid skjorte og sort slips

Du kender det sikkert. Jakkesættet er lige en anelse for fint, til at tage på når du skal på date, til julefrokost eller til andre små arrangementer. Omvendt vil du også gerne steppe dit outfit lidt mere op, end blot den klassiske jack and jones t-shirt med print, og så ellers et par blå cowboybukser.

Løsningen? Ja, du har sikkert gættet det ud fra overskriften: med en flot blazer til mænd, kan du nemt og enkelt tage dit outfit til næste niveau, uden at det bliver for meget af det gode.

God til hverdag og fest

En simpel blazer i eksempelvis sort, blå eller grå passer til langt det meste tøj. Du kan let kombinere blazeren med alt fra en skjorte – og måske endda et slips, til “blot” en t-shirt i den pænere ende. Er du lidt mere modig, kan du også kombinere den med eksempelvis striktrøjer, hvorved blazeren får et hav af forskellige anvendelsesmuligheder.

Her på Lagnyborg.dk mener vi at det er et must at have et par flotte blazerjakker, i enhver moderne mands klædeskab. Sådan en fætter, og dernæst et par pæne bælter, kan hurtigt ende med at blive de accessories i skabet som du kommer til at blive glade for.

De gode tilbud finder du online

Går du ned i den lokale herretøjsbutik, kan du godt risikere at skulle på den forkerte side af 1500 kroner for en blazer, når først du får fundet en model som du synes om og kan passe.

Men vidste du, at det faktisk ikke behøver at være dyrt at finde en flot og moderne jakke?

På større online webbutikker såsom Stylepit, Bestseller og Zalando, kan du tit finde modeller på udsalg, som er sat adskillige hundrede kroner ned. Og nej, at modellerne er på tilbud behøver ikke at være fordi de er grimme, således at andre mænd ikke gider at købe dem. De større modebrands skifter nemlig deres kollektioner ud flere gange årligt, med det resultat at der kommer nye modeller på markedet. Kan du derfor nøjes med sidste sæsons model af blazere, kan du ofte gøre dig et godt kup. Vælger du de universelle farver som beskrevet ovenfor, går du sjældent galt i byen, da disse jakker kan gå til langt det meste tøj.

Start din jagt efter billige blazere til mænd, ved at besøge trendguide.dk. Her listes en lang række flotte modeller, som alle har det tilfælles at de koster maks 799 kroner. Trendguide samarbejder med store velrenomerede webshops, som i stor udstrækning tilbyder gratis fragt, lang returret og ikke mindst gratis returfragt. Hermed kan du nemt og enkelt fortryde et køb, og eller shoppe flere blazers af gangen, og blot returnere de modeller som du ikke kan lide, eller de modeller som ikke sidder godt.

God shoppelyst!