Ny tandlæge i København?

For blot to dage siden, blev det offentliggjort, at flere end nogensinde har i år valgt at søge ind på en videregående uddannelse. Et tillykke til de heldige som kom ind på deres drømmestudie, skal derfor lyde her fra lagnyborg.dk.
Er du en af de heldige 92.477 danskere, som lige er kommet ind på din uddannelse, skal du muligvis til at flytte. Mange studerende, er nemlig nødsaget til at søge ind på en uddannelse, i en anden landsdel end de bor i forvejen. Det betyder, at tusindvis af danske unge hvert år flytter til blandt andet Aarhus, Aalborg, Odense samt København

Tandlægeklinik på Østerbro med studierabat

Som tilflytter i København, er der en masse praktiske ting som du skal have styr på. Dette omfatter alt fra at finde en ny frisør til at finde en ny tandlæge. Som studerende, er det dog sjældent at man ligefrem vælter sig i penge. Det kan derfor betale sig at kigge sig godt om, når man skal finde en ny tandlæge i København.

Et godt bud på en sådan, kunne være Tandlægerne på Østerbro, som ligger på Strandvejen 32D, 2100 København Ø. Klinikken er nem at komme til, da bus 1A stopper ved døren, foruden at Svanemøllen station heller ikke ligger langt væk. Er du i bil, kan du parkere gratis på klinikkens p-pladser.

Tandlægerne på Østerbro hører til blandt Københavns billigste tandlæger. Alligevel giver klinikken alle studerende hele 15 % rabat, på alle frie behandlinger. Behandlinger såsom en almindelig tandrensning, er fastsat fra myndighedernes side, hvilket betyder at tandlægeklinikkerne ikke må give rabat på denne form for ydelser. Andre ting såsom bedøvelse, fjernelse af visdomstænder og meget andet, hører dog under de ikke-regulerede priser, hvorved at du kan opnå studierabat her.

Er billigst også bedst?

Ikke nødvendigvis. Således er der eksempler på dyre klinikker i København, med service og kvalitet som ligger under gennemsnittet. Omvendt findes der også billige klinikker, som bruger gode materialer, og som yder god service. Når det er sagt, findes der selvfølgelig også dyre klinikker som leverer et godt produkt, og billige klinikker som leverer et produkt som er dårligere end gennemsnittet.

Sørg derfor for at spørge ind til hvilke materialer, som din kommende tandlæge gør brug af. Er plastikken som skal bruges til plastfyldninger således blot af almindelig kvalitet, eller har klinikken valg dyrere plastmaterialer, som eventuelt holder bedre? Og har klinikken moderne udstyr såsom 3D-scanner, interorale kameraer og panoramarøntgen?

Et godt sted at starte ud, er at kigge på klinikkens facebook og trustpilot-side. Her vil du hurtigt kunne se, hvis der enten er mange tilfredse eller utilfredse kunder. Det er dog ikke alle klinikker, som gør lige meget ud af facebook og trustpilot. Er der derfor kun nogle få anmeldelser af klinikken, kan resultatet godt tænkes at være misvisende.

Brug derfor din sunde fornuft, og kig dig godt for, når du skal finde en ny tandlæge i København.