Powermagneter holder postkortet på plads

Dårlige magneter fra ferie

Du kender det sikkert. Pladsen på dit køleskab eller din tavle er begrænset, og med tiden sker der derfor det, at hvert enkelt magnet stille og roligt får flere og flere stykker papir indenunder, som magneten skal holde på. Problemet her er blot, at de magneter som man benytter, tit og ofte er af en sådan kvalitet, at både papir og magnet falder ned på gulvet fra tid til anden. Problemet her ses i særdeleshed blandt folk, som stadig har en magnetisk front på deres køleskab. Når køleskabet smækkes i, får både magneter og papiret der holdes fat nemlig et lille slag, som sætter magneternes styrke på prøve.

Stærke magneter sparer dig for besværet

Mange tænker ikke over, at man kan købe magneter online – magneter er noget, de fleste køber i supermarkedet eller på en rejse som et impulskøb. Men fælles for disse magneter er, at de ikke er særligt stærke, og de kan sjældent bruges til det, man havde i tankerne, fordi de kun lige kan bære sig selv og et postkort på køleskabet. Supermarkederne og souvenirbutikkerne sælger kun svage ferritmagneter, så overvej i stedet at købe powermagneter online. En power magnet er en meget stærk magnet af neodymium, som kan holde mange gange sin egen vægt, og det er også denne slags magneter, som man bruger til glastavler. Men de kan også bruges til køleskabe og whiteboardtavler. Powermagneter er også rigtig smarte, fordi man ikke skal bruge så stor og klodset en magnet som normalt. Og det er en smal sag at holde pizzafolderen oppe på køleskabet.

Måske tænker du, at det lyder lidt kedeligt med en simpel magnet til køleskabet, men de stærke magneter er faktisk ret flotte – de har en nikkelcoating, og de passer ind i enhver stil. Uanset om du skal bruge magneter til hverdagen eller stærke magneter til kontoret.

Så glem alt om billige køleskabsmagneter, og vælg i stedet en powermagnet. Og skal der være farver og sjove figurer på køleskabet eller whiteboard tavlen, så husk at gå efter sjove magneter med en powermagnet bagpå. Designfirmaet Trendform har specialiseret sig i sjove og flotte magneter til køleskabet med en lille neodymium magnet bagpå, og du får derfor magneter, hvor du hverken går på kompromis med styrke eller udseende, når du vælger magneter fra Trendform. At udskifte tourist-magneterne med magneter som har en langt højere bæreevne, behøver dermed ikke at være ensbetydende med, at du skal have kedelige magneter hængende. Gå selv på jagt onlie, og se det store udvalg af sjove og flotte køleskabsmagneter med stor bæreevne: http://www.magnetz.dk/koeleskabsmagneter