Billige affaldsposer til Vipp 15 og Vipp 16

Uorginale poser til Vipp Pedalspande

Den danske producent Vipp, laver en lang række flotte produkter – herunder en række flotte affaldsspande og pedalspande. Disse har grundet deres flotte simple og nordiske design, vundet indpas flere og flere steder rundtomkring i de danske hjem.

Blandt de mest populære pedalspande kan nævnes hhv. VIPP15 / VIPP 15 (Vipp’s pedalspand på 14 L) og VIPP16 / VIPP 16 (Vipp’s pedalspand på 18 L). 

Poser til din VIPP

Er du den heldige ejer af en af disse pedalspande, har du naturligvis et løbende forbrug af affaldsposer hertil. Måske har du i den forbindelse oplevet, at det kan være svært at få almindelige plastikposer til at passe ned i spanden. Pasformen på almindelige skraldeposer, er nemlig ikke god til runde affaldsbeholdere.

Orginale eller uorginale?

Af denne årsag, kan du med fordel købe affaldsposer med stjernebund. På vipp.com har du mulighed for at købe originale poser fra producenten selv, for at sikre at affaldsposerne passer perfekt i din VIPP 15 eller VIPP 16.

Her koster en kasse med 8 ruller á 25 poser dog i skrivende stund 312 kroner, svarende til 1,56 kroner pr. pose.

Vælger du derimod et uorginalt alternativ (stadig med stjernebund og god pasform), kan du få poserne til mellem 1,28 – 1,18 kroner pr. pose alt efter hvor mange du bestiller. Dette svarer til en besparelse på mellem 18-24% – og hvilket da bestemt også er til at tage med.

Du finder hhv. de uorginale poser på https://huma.dk/bin-line-spandepose-med-stjernebund og de orginale på vipp.com/da.