Fjern nemt og effektivt røglugt

Røglugt kan være et generende problem, især hvis rygningen foregår indenfor. Lugten fra tobaksrøg sætter sig både i tøjet, men også i inventar, vægge og gardiner.

Tobaksrøg afgiver ikke kun en ubehagelig lugt, men er også med tiden med til at vægge, lofter, paneler og inventar kan gå hen og få en gullig farve, hvilket skyldes nikotinen som er i tobaksrøg.

Nikotin og tjære, som er i tobaksrøg kan blandt andet være med til at skidt og snavs kan være svært at fjerne. Tjære og nikotin klæber sig nemlig til alle de flader der er i det rum hvor man ryger. Det gør derfor at skidt og snavs vikler sig inden i røgen og lægger sig på de forskellige flader.

Gennem tiden har tobaksrøg fyldt rigtig meget i de danske hjem, men i dag, hvor vi er mere oplyste om hvor skadeligt og usundt det er, er vi blevet meget mere opmærksomme på det. Derfor er der rigtig mange som i dag undlader at ryge inden døre.

Selvom man stopper med at ryge inden døre, så vil nikotinen fra tobaksrøgen have sat sig, og det kan være en ubehagelig lugt både for ikke-rygere, men også for rygere selv. Derfor er det også værd at overveje om man ønsker at der skal ryges i ens hjem, når man har gæster som ryger.

En god løsning hvis man vil slippe helt af med røglugt er naturligvis at stoppe med at ryge indenfor, og derefter få vasket hele huset ned, inden det får en frisk gang maling. Dermed har man et hus, som ikke længere lugter af røg.

Det er dog en ret dyr og omfattende løsning, som de færreste vælger, derfor kan det være en fordel at starte i det små. Især fordi det for nogle rygere også kan være svært at kvitte rygningen indendørs helt, hvis de har gjort det i mange år.

Som en start kan det anbefales at man lufter ud. Den friske luft er med til at fjerne noget af den ubehagelig lugt fra tobaksrøgen. Om det er nødvendigt at lufte ud hver dag kommer an på hvor meget der bliver røget, men hvis der bliver røget meget indendørs kan det anbefales at man lufter ud dagligt.

Der findes mange gode og effektive råd, som ikke er særlig dyre, hvis man ønsker at fjerne den dårlige lugt fra tobaksrøg.

Læs de mange gode og effektive råd til at slippe af med lugten fra tobaksrøg