Fjern selv graffiti med effektiv graffitirens

Rigtig mange steder rundt omkring ser man graffiti både på toge og bygninger. Personerne bag er sikkert stolte over deres kunstværk, men det er ikke alle der er enige i det. Hvert år bruger staten flere millioner på at fjerne graffiti og det er penge som mange sikkert vil mene kunne blive brugt på noget andet. Hos HUMA.dk kan du finde graffitirens til fjernelse af alle typer graffiti på alle overflader.

Udsat for graffiti som privat

Som privatperson kan du også blive udsat for graffiti og det kan være dyrt at få professionelle ud og fjerne det. Så er man interesseret i at spare penge kan man derfor købe graffitirens og selv fjerne det. Hvad der er sparet, det er tjent.

Graffitifjerner til forskellige overflader

Graffitirens er nemt at anvende, men man skal være påpasselig, da det indeholder stærke ingredienser. Graffitirens fås i forskellige intensiteter og det er derfor vigtigt at man finder den helt rigtige, til sit graffiti problem.

Til porøse overflader, såsom murværk og beton er det velegnet at anvende den kraftigste graffitirens på markedet. Den fjerner nemt og effektivt graffiti på mindre overflader.

Til de mere sarte overflader kan man anvende en mildere form for graffitifjerner. Det anbefales altid at teste produktet på et lille område på overfladen før anvendelse, for at se hvordan overfladen reagere med kemien.

Fælles for begge produkterne er dog at det kan være en fordel at anvende kemien med en sprayflaske. Det giver den bedste kontrol og gør det nemmere at påføre direkte på det udsatte område.

Alt efter hvor stor en overflade man skal fjerne graffiti fra findes der forskellige størrelser med graffitirens. Til de store flader kan det anbefales at man køber en stor dunk, så man ikke løber tør. Til de mindre flader kan man med fordel købe en sprayflaske med graffitifjerner.

Man påfører sin graffitifjerner på det udsatte område og lader det sidde og virke et stykke tid. Derefter vasker man produktet og graffitien af med vand og en svamp eller børste.

Graffiti som et gentagende problem

Er graffiti et gentagende problem, kan det i længden godt blive trættende og dyrt at fjerne det. Dertil kan det være en god idé at imprægnere den eller de udsatte overflader. Imprægnering fungere på mange overflader såsom beton, murværk, træ, fliser med mere. Når man imprægnere overfladen, dannes der en usynlig film som gør at graffitien ikke kan trænge igennem. På den måde gør det, det nemt at fjerne det, kun ved hjælp af varmt vand. Ved små områder kan man anvende en børste eller svamp, men ved de lidt større områder kan det være en idé at bruge en hedvandsrenser, da det vil være tidsbesparende.