Vinduespudsning – Sådan gør du det nemt og effektivt

De fleste sætter pris på at have vinduer som er flotte rene og til at kigge ud af. Her er der nok nogen der vil tænke at det er dyrt eller meget tidskrævende at have flotte rene vinduer hele året rundt, men det passer ikke.

Man behøver nemlig ikke anvende en vinduespudser for at opnå det skinnende flotte resultat, som selv naboen misunder dig for. Du kan nemlig gøre det hele selv.

Ved at pudse dine vinduer selv, er der mange fordel at hente. For det første er der mange penge at spare ved at gøre det selv. Vinduespudsere lever jo af at pudse vinduer og derfor koster det også en del penge, hvis man vil have ham ud og ordne dine vinduer.

Samtidig kan det være svært at få passet en tid ind hos en vinduespudser, som både passer dig og ham. Ved at pudse vinduerne selv, kan du med fordel pudse vinduerne når det passer dig.

For at kunne pudse sine vinduer selv, kræver det noget udstyr. Vil man være sikret et flot resultat er det vigtigt at man anvender en ordentlig skraber, som kan lægge det rette tryk på vinduet. Derudover er det også vigtigt med en god vinduessæbe som kan fjerne det genstridigt skidt og snavs, som kommer på vinduerne.

Det kan være en god ide at anvende et viskestykke til at tørre langs kanterne, for at der ikke sidder beskidt vand efter pudsningen. Viskestykket kan med fordel også anvendes til at tørre skraberen af, så man hele tiden har en tør og ren skraber der ikke laver striber på vinduerne..

Når man har styr på udstyret kræver det også en god teknik for at kunne opnå et skinnende og stribefrit resultat. Hvis man ikke anvender den rette teknik, vil man i de fleste tilfælde, efter endt pudsning, have striber på vinduerne og så kræver det ekstra tid for at fjerne de striber som er opstået.

Når man dog både har fået styr på udstyret og teknikken, så tager det ikke lang tid at pudse sine vinduer selv. Og resultatet bliver lige så godt som hvis man havde ringet efter vinduespudseren.

Se her hvilket udstyr man med fordel kan anvende til vinduespudsning, samt videoer til den rette teknik